پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان > نسخه قابل چاپ > استقرار جهاد دانشگاهی گام ارزنده‌ای برای توسعه دامداری نوین در مراوه‌تپه است
صفحه نخست > اخبار / اخبار ادارات / اخبار فرمانداری / اخبار شهرستان / سایر > استقرار جهاد دانشگاهی گام ارزنده‌ای برای توسعه دامداری نوین در مراوه‌تپه است

استقرار جهاد دانشگاهی گام ارزنده‌ای برای توسعه دامداری نوین در مراوه‌تپه است


4 مهر 1402. نويسنده: مراوه تپه

استقرار جهاد دانشگاهی گام ارزنده‌ای برای توسعه دامداری نوین در  مراوه‌تپه است

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مراوه تپه ؛ فرماندار شهرستان مراوه‌تپه در نشست با رئیس و معاونین جهاد دانشگاهی گلستان گفت: از آنجایی که ۳۵ درصد دام میدان دام گنبد از این شهرستان تامین می‌شود باید دامداری این شهرستان را به سوی صنعتی شدن سوق داد.

لقمان قربانی اظهار کرد: اصلاح نژاد دام توسط دانش بنیان موجب افزایش دام ، توسعه دامداری و توسعه اقتصادی خواهد بود.
فرماندار شهرستان مراوه‌تپه ضمن استقبال از حضور جهاد دانشگاهی و اعلام آمادگی شهرستان برای همکاری با اهداف آن افزود: این شهرستان دارای دو اقلیم متفاوت بوده و در حوزه کشاورزی و گیاهان دارویی نیز حرف برای گفتن دارد.
در ادامه این جلسه رئیس جهاد دانشگاهی استان گلستان گفت: جهاد دانشگاهی رابط بین صنعت، دانشگاه و مردم است و نقطه‌ای که نوآوری در آن شکل می‌گیرد.
دکتر ابراهیم شهبازی افزود: درکل کشور ۲۹ پژوهشکده در حوزه‌های مختلف وجود دارد که ۳ پژوهشگاه معتبر مانند رویان ، دانشگاه ابن سینا و دانشگاه علوم انسانی می‌باشد.
وی گفت: با اینکه جهاد دانشگاهی از سال ۸۸ در این استان شکل گرفته آنطوری‌که شایسته باشد نقش آفرینی خودش را نتوانسته انجام دهد.
رئیس جهاد دانشگاهی گلستان افزود: در دولت سیزدهم آز آنجایی که اعتمادی که به جهاد دانشگاهی شد به خصوص با اعتماد دکتر زنگانه ۲ تا ماموریت در گلستان گرفتیم که یکی اصلاح نژاد دام و اسب ترکمن و همچنین بحث گیاهان دارویی در خصوص دام سبک دانشگاه‌ و در حوزه دام سنگین دانشگاه ابن سینا کار می‌کنند.
دکتر شهبازی دوست داریم محصول این تکنولوژی با هدف بالابردن معیشت مردم به دست دامدار برسد.
در ادامه این جلسه معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی گلستان گفت: هدف ما در مراوه‌تپه اصلاح نژاد دام سبک در طول ۵ سال می‌باشد که این طرح ۷۰ میلیارد تومان هزینه در بر می‌گیرد که بخشی از این اعتبارات را جهاد دانشگاهی و بخشی را استان قبول نموده است.
دکتر محسن قلی پور افزود: با توجه به وجود دام سبک در این شهرستان ارمغان ما دانش فنی در ابعاد مختلف به شهرستان می‌باشد.
وی گفت: هدف اصلی ما ایجاد یک هسته اصلاح نژاد ۵۰۰ راسی بوده ابتدا می‌خواهیم از ۳۰ راس دام شروع نموده و از مسئولین شهرستان هم انتطار داریم که جهاد دانشگاهی را در این امر مهم یاری نمایند.
دکتر قلی پور تصریح کرد: در حوزه اسب اصیل ترکمن نیز ظرفیت در شهرستان باشد به عنوان رسته دام سنگین کار خواهیم کرد.
وی افزود: از فعالیت در رسته گیاهان دارویی نیز حمایت خواهیم نمود.
پس از اتمام جلسه فرماندار شهرستان مراوه‌تپه ، رئیس و معاون جهاد دانشگاهی از چند دامداری و مرتع شهرستان مراوه‌تپه بازدید نمودند.


بازگشت