پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان > نسخه قابل چاپ > فرماندار شهرستان مراوه تپه: ارتقاء کیفیت نان از اسراف و هدررفت سرمایه ملی جلوگیری میکند.
صفحه نخست > اخبار ادارات / اخبار فرمانداری / اخبار شهرستان > فرماندار شهرستان مراوه تپه: ارتقاء کیفیت نان از اسراف و هدررفت سرمایه ملی جلوگیری میکند.

فرماندار شهرستان مراوه تپه: ارتقاء کیفیت نان از اسراف و هدررفت سرمایه ملی جلوگیری میکند.


25 دی 1398. نويسنده: مراوه تپه
فرماندار شهرستان مراوه تپه گفت:
ارتقاء کیفیت نان از اسراف و هدررفت سرمایه ملی جلوگیری میکند.
امانگلدی ضمیر امروز ۲۵ دیماه ۹۸ جلسه کارگروه گندم ،آرد و نان شهرستان مراوه تپه گفت: ارتقاء کیفیت نان و رعایت اصول بهداشتی نان از هدر رفتن آرد این سرمایه ملی جلوگیری میکند.رئیس کارگروه گندم ، آرد و نان شهرستان مراوه تپه با اشاره به آمار این شهرستان گفت : این شهرستان با ۶۵ هزار نفر جمعیت، دارای ۸۰ نانوایی دولتی ۸ نانوایی آزاد پز  دارد و  سرانه آرد برای هر نفر حدود ۷.۲ کیلو گرم است.
 وی در این جلسه بر افزایش کیفیت پخت نان ، دوگانه سوز کردن و رعایت ساعت و روز پخت نانوایان و توزیع مناسب آرد و نظارت دقیق برکیفیت تولید آرد در کارخانه تاکید نمود.
فرماندار شهرستان مراوه تپه افزود، این شهرستان در سال گذشته ۶۵ هزار تن تولید گندم داشت ولی امسال متاسفانه به دلیل شرایط جوی و کم بارشی علی رغم اینکه سطح کشت گندم به حدود ۲۸ هزار هکتار افزایش داشته است و پیش بینی تولید گندم برای سال زراعی امسال حدود ۴۵هزار تن برآورد شده است  بنابه گزارش جهاد کشاورزی شهرستان ۶۰ درصد مزارع کشت گندم دچار مشکل  کم سبزی شده است.

بازگشت