سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه تپه گفت:
روابط عمومی ها زبان گویای ادارات هستند
خدایار سیفی در دیدار با مسئولین روابط عموی ادارات این شهرستان به مناسبت روز روابط عمومی افرود، روابط عمومی ها در انعکاس خدمات مدیران ادارات زبان گویای آنها هستند.
وی گفت : کارهایی که انجام می شود باید گفته شود تا در جامعه امید آفرینی شود.
نماينده عالی دولت با اشاره به ارتقای جایگاه رسانه ای روابط عمومی ها افزود، روابط عمومی ها باید برای تسریع در النعکاس اخبار به هوش مصنوعی مجهز شوند.
سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه تپه انتقاد سازنده را مفید دانسته و گفت: روابط عمومی ها انتقاد سازنده داشته و در کنار آن راه حل نشان بدهند.
در ادامه این دیدار معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار گفت: قدرشناسی کار اندکی است در مقابل کار بزرگ شما روابط عمومی ها.
شریف غراوی افزود، کار شما روابط عمومی ها خط مقدم جهاد تبیین بوده و در تصاویر دیده نمی شوید با این وجود کار بزرگی روی دوش شما است.
وی گفت نظام مقدس جمهوری اسلامی اقدامات زیادی انجام داده است ولی دشمن با رسانه های خود آن آنها را کوچک جلوه می دهد و شما باید اقدامات انجام گرفته را به مردم بازگو کنید.
در ادامه این دیدار مسئولین روابط عمومی های ادارات نقطه نظرات و مشکلات خود را بیان نمودند.
در پایان از روابط عمومی ادارات با اهدای لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

