سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

کارگاه آموزشی نانینو برای خبازان شهرستان مراوه تپه برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=120282کپی به کلیپ‌بورد

مهندس حاجیلی دوجی سرپرست فرمانداری مراوه تپه ضمن خیر مقدم به خبازان گفت : نان، اصلی‌ترین ماده غذایی سفره ایرانی است و همه باید تلاش کنیم تا نان باکیفیت به مردم عرضه نماییم.

رئیس شورای گندم ، آرد و نان شهرستان مراوه تپه با اشاره به نقش نان در زندگی انسان‌ها افزود: نان نقش بزرگی در سلامت خانواده‌ها ایفا می‌کند بنابراین، کیفیت نان نه تنها مسئله‌ای صنفی، بلکه موضوعی اجتماعی و بهداشتی است که همه ما در قبال آن مسئول هستیم.

وی با بیان ضرورت آموزش خبازان بمنظور ارائه نان مرغوب گفت: در این راستا، آموزش مستمر خبازان از اولویت‌های مهم ماست و ما باور داریم که نانوایان عزیز با دانش بیشتر و حمایت لازم، خواهند توانست نانی به مراتب مرغوب‌تر و سالم‌تر به مردم ارائه دهند و این گامی است در جهت ارتقاء سطح زندگی مردم و رضایت عمومی.

مهندس حاجیلی دوجی در این خصوص افزود: اگر آموزش به درستی دنبال شود، نه تنها کیفیت نان ارتقاء می‌یابد، بلکه شأن و منزلت این شغل شریف نیز حفظ می‌شود و اعتماد عمومی نسبت به نانوایان افزایش پیدا می‌کند.

وی همچنین اظهار داشت: نظارت دقیق و منظم نیز به عنوان یک رکن اساسی در این مسیر در نظر گرفته شده است. اما باید تأکید کنم که ما به جای برخوردهای قهری، به دنبال فرهنگ‌سازی و تشویق به بهبود عملکرد هستیم.

مهندس حاجیلی دوجی بمنظور قدردانی از زحمات خبازان گفت: مایه افتخار است که امروز در جمع شما تلاش‌گران پرتلاش و صادق حضور دارم؛ کسانی که شب و روز بی‌وقفه برای تأمین نان سفره‌های مردم تلاش می‌کنید و سهم بزرگی در سلامت و معیشت جامعه دارید تشکر میکنم .

وی در خصوص جایگاه خبازان اطهار داشت: امروز در جمع یکی از شریف‌ترین و پرتلاش‌ترین اقشار جامعه حاضر هستم؛ نانوایانی که با دستان زحمت‌کش خود، نان برکت را به سفره‌های مردم می‌رسانند. جایگاه شما در سلامت، اقتصاد، و امنیت غذایی کشور، جایگاهی بنیادین است و ما به آن واقف هستیم.

نماینده عالی دولت در پایان افزود: از همه‌ی شما عزیزان اعضای ساماندهی کارگروه آرد و نان شهرستان مراوه تپه که با وجود سختی‌ها، همچنان صبورانه و متعهدانه پای کار ایستاده‌اید ،قدردانی می‌کنم و امیدوارم با همدلی و همکاری، شاهد ارتقاء کیفیت نان و رضایت بیشتر مردم عزیز شهرستان مراوه‌تپه باشیم و با کمک هم، نانی که بر سفره‌ی مردم قرار می‌گیرد، هم باکیفیت‌تر و هم شایسته‌تر از همیشه باشد.

 

جدیدترین اخبار

مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه تپه با مدیران حوزه شرق استان، اعتبارات منطقه و همچنین وصول مطالبات بانک سپه دیدار و گفتگو کردند.
مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی با وامنانی رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان های کلاله و مراوه تپه دیدار و گفتگو کردند.
سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه تپه در نمازجمعه در جمع نمازگزاران مصلی اهل سنت گفت: امروز به برکت مقاومت و ایستادگی مردم مظلوم غزه ،چهره خبیث و وحشیانه ی رژیم کودک کش صهیونیستی بر همگان آشکار گشته است.
تجمع اهالی مرزدار ، غیور و همیشه در صحنه شهرستان مراوه‌تپه در جمعه خشم در حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین و محکومیت و اعلام انزجار از جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی
کارگاه آموزشی نانینو برای خبازان شهرستان مراوه تپه برگزار شد.