مبارزه با قاچاق کالا باعث تقویت تولید ملی می‌شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=114946کپی به کلیپ‌بورد

مبارزه با قاچاق کالا باعث تقویت تولید ملی می‌شود

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مراوه تپه ؛ خدایار سیفی معاون سیاسی و امنیتی فرماندار شهرستان مراوه‌تپه درجلسه کمیسیون‌ مبارزه با قاچاق کالا و ارز این شهرستان افزود،  پدیده شوم قاچاق کالا ، منجر به ضربه زدن به اقتصاد کشور بخاطر رکود تولید کالاهای ایرانی و تعطیلی واحدهای تولیدی گردیده و در نهایت به بیکاری کارگران ختم می‌شود
در ادامه این جلسه دستگاه‌های مرتبط مبارزه با این پدیده گزارشاتی از عملکرد خود ارائه دادند .
 در پایان جلسه، معاون فرماندار ضمن تشکر از عملکرد دستگاه‌ها خواستار برخورد جدی به محض مشاهده مصادیق کالای قاچاق، عرضه خارج از شبکه توزیع در بازار و گزارش به مراجع مربوطه گرديد.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.