ضرب الاجل ۵ روزه فرماندار شهرستان مراوه‌تپه برای رفع مشکل آب شرب محله خداقلی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=114786کپی به کلیپ‌بورد

ضرب الاجل ۵ روزه فرماندار شهرستان مراوه‌تپه برای رفع مشکل آب شرب محله خداقلی

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مراوه تپه ؛ لقمان قربانی چهارشنبه ۲۱ تیر بمحض اطلاع از وجود مشکل کمبود آب شرب ، به همراه فرمانده سپاه ، رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان و رئیس شورای اسلامی شهر مراوه‌تپه از محله خداقلی حوالی نیروگاه برق و منابع طبیعی بازدید نمودند.
پس از بررسی مشکل و مسیریابی مقرر گردید که تا روز دوشنبه ۲۶ تیر ماه آبرسانی به محل فوق با مشارکت شورای اسلامی و شهرداری شهر مراوه‌تپه انجام گردد.
لازم به ذکر است که برای رفع مشکل فوق ۲۰۰ متر لوله گذاری انجام خواهد گرفت.
لازم به یاد آوری است که حفاری این پروژه را شورای اسلامی و شهردار شهر مراوه‌تپه و طرح آن توسط آبفار انجام خواهد گرفت.

ضرب الاجل ۵ روزه فرماندار شهرستان مراوه‌تپه برای رفع مشکل آب شرب محله خداقلی

 

ضرب الاجل ۵ روزه فرماندار شهرستان مراوه‌تپه برای رفع مشکل آب شرب محله خداقلی

 

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.