گندم برکت خداست در تبدیل مرغوب آن به آرد و نان باید تلاش نمود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=114709کپی به کلیپ‌بورد

گندم برکت خداست در تبدیل مرغوب آن به آرد و نان باید تلاش نمود

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مراوه تپه ؛ لقمان قربانی فرماندار در بازدید از کارخانه آرد خوشه افزود، نان تازمانی که سر سفره برسد مراحل زیاد و هزینه دار  کاشت ، داشت و برداشت را در سر مزارع و سپری نمودن مراحل حمل و نقل ، آرد شدن و در نهایت پخت  در خبازی را طی می‌نماید.
وی گفت: کارخانه دار در مرحله آرد شدن وظیفه سنگینی به عهده دارد تا آرد مرغوب را تحویل خبازان دهد که نان با کیفیت به دست مشتری برسد.
قربانی افزود، وقتی گندم از مراکز خرید به کارخانه می‌رسد باید مراحل جدا سازی، پوستگیری و نم زن را به خوبی سپری نموده پس از توقف ۴۸ ساعته در بچه سیلو خوب خشک شده و در آسیاب الک شود تا تبدیل به آرد با کیفیت تبدیل گردد.
وی گفت: اگر آرد تبدیلی بعد از ۸ الی ۱۰ روز بعد از تولید در اتاق تولید کارخانه بماند در پخت نان خوب در خبازی‌ها تاثیر می‌گذارد.
فرماندار شهرستان مراوه‌تپه در پایان از مدیریت کارخانه آرد خوشه به خاطر ارتقاء کیفیت آرد تولیدی کارخانه فوق قدردانی نمود.

گندم برکت خداست در تبدیل مرغوب آن به آرد و نان باید تلاش نمود

 

گندم برکت خداست در تبدیل مرغوب آن به آرد و نان باید تلاش نمود

 

جدیدترین اخبار