لقمان قربانی فرماندار در جلسه کارگروه آرد و نان
این شهرستان افزود: با فرا رسیدن فصل زمستان آمادگی خبازان ضروری بوده و برای ارزیابی
آمادگی آنان مانور زمان ساعت صفر انجام گیرد.
وی گفت: در صورت امکان برای جلوگیری از خروج آرد
به بازار سیاه ، اطلاعات ورود و خروج آرد در مرکز شهرستان از طریق سیستم ثبت گردد.
رئیس کارگروه آرد و نان شهرستان مراوهتپه افزود،
به منظور اطلاع شهروندان از زمان پخت نان ، خبازان مکلف به چاپ بنز زمان پخت در سر
درب خبازیها هستند.
وی گفت : استفاده ساندویچیها از نان خبازیها ممنوع
بوده و از نان فانتزی استفاده نمایند در غیر این صورت با متخلفین برخورد خواهد شد.