پوشش سنتی ترکمن با اقبال خوبی روبرو شده است.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=109797کپی به کلیپ‌بورد

پوشش سنتی ترکمن با اقبال خوبی روبرو شده است.

 

پوشش سنتی ترکمن با اقبال خوبی روبرو شده است.

 

فرماندار شهرستان مراوه تپه گفت:

پوشش سنتی ترکمن با اقبال خوبی روبرو شده است.

امانگلدی ضمیر امروز ۱۵ آذر ۹۸ عصر جمعه در بازدید از کارگاه خانگی پارچه بافی دستباف( قرمز کتن کوینکqermez keten koinek) قرناسی در روستای کچیک بخش گلیداغ این شهرستان افزود، پارچه های بافته شده توسط دختران آقای قرناسی دارای ظرافت ، اصالت و کیفیت بسیار عالی است.

وی گفت:

هر قواره پارچه پیراهنی (حدود ۳۰ سانت در ۱۰ متر) به قیمت ۲۳۰ هزار تومان فروش میرسد خدا را شکر استفاده از پوشش های سنتی ترکمن در مراسم های سنتی و عروسی ها رو به افزایش و بازگشت به اصالت فرهنگ سازی میشودو از استفاده پوشش سنتی ترکمن با اقبال خوبی روبرو میباشد.

فرماندار شهرستان‌مراوه تپه در خصوص توسعه چنین کارگاههایی افزود، برای توسعه کارگاه و افزایش تعداد دار بافت پارچه با هماهنگی مدیرکل محترم میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان پیگیر خواهم شد تا از صندوق کار افرین امید تسهیلات ارزان قیمت پرداخت شود تا ضمن احیاء‌فرهنگ بومی، ایجاد اشتعال و استفاده از تولیدات داخلی نیز توسعه یابد.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.