تشکیل جلسه ستاد امناء شهدای گمنام شهرستان مراوه تپه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=107281کپی به کلیپ‌بورد

تشکیل جلسه ستاد امناء شهدای گمنام شهرستان مراوه تپه

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مراوه تپه ، در روز شنبه 18 دی 95 جلسه هیئت امناء شهدای گمنام شهرستان با حضور فرماندار و اعضاء در محل دفتر فرماندار تشکیل شد .

اسمعیل تاجی فرماندار محترم شهرستان مراوه تپه در این جلسه ضمن عرض سلام و خدا قوت و تبریک ولادت با سعادت امام حسن عسکری (ع) هدف از تشکیل جلسه را ارج نهادن به مقام شامخ شهادت و شهیدان گرانقدر در جامعه و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و ساخت مکانی زیارتی جهت دفن شهدای گمنام و تکریم شهدای دفاع مقدس دانست .

در ادامه فرماندار و سایر مسئولین مربوطه در ارتباط با شناسایی مشکلات ، محدودیتها و موانع اجرایی و تلاش در جهت رفع آنها به گفتگو نشستند .

تشکیل جلسه ستاد امناء شهدای گمنام شهرستان مراوه تپه

تشکیل جلسه ستاد امناء شهدای گمنام شهرستان مراوه تپه

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.