راهیابی تیم نوجوانان شورای شهر مراوه تپه به مسابقات لیگ برتر استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=106471کپی به کلیپ‌بورد

راهیابی تیم نوجوانان شورای شهر مراوه تپه به مسابقات لیگ برتر استان

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مراوه تپه ، تیم نوجوانان شورای شهر مراوه تپه به مسابقات لیگ برتر نوجوانان استان راه یافت .

بهروز نیازی گفت : تیم نوجوانان شورای شهر با حمایت های شورای اسلامی شهر مراوه تپه تشکیل شده و متشکل از 25 بازیکن نوجوان می باشد .

سرمربی تیم  نوجوانان شورای شهر اظهار داشت : این تیم به سرپرستی بهروز حاجیلی دوجی و کمک مربیگیری صادق جانقربانی در مسابقات لیگ برتر نوجوانان استان گلستان که حدود دو هفته دیگر آغاز می شود شرکت خواهد کرد .

رئیس هیئت فوتبال شهرستان افزود : اداره ورزش و جوانان نیز جهت تشکیل تیم فوتبال نوجوان شورای شهر مراوه تپه یاریگر هیئت فوتبال شهرستان بوده اند .

وی با اشاره به آمادگی کامل تیم شورای شهر جهت شرکت در مسابقات لیگ گفت : روز سه شنبه و در یک بازی دوستانه و تدارکاتی در استادیوم گنبد ، تیم نوجوانان شورای  شهر مراوه تپه با نتیجه یک بر صفر تیم جوانان  گنبد را شکست داد .

لازم به ذکر است مسابقات فوتبال لیگ برتر نوجوانان استان گلستان با شرکت 10 تیم منتخب و راه یافته به این دوره از مسابقات برگزار خواهد شد .

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.