دیدار بخشدار با پرسنل نیروی انتظامی بخش گلیداغ

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=103712کپی به کلیپ‌بورد

دیدار بخشدار با پرسنل نیروی انتظامی بخش گلیداغ

روز گذشته و بمناسبت فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی بخشدار’گلیداغ  باحضور در پاسگاه این بخش با فرمانده و پرسنل نیروی انتظامی گلیداغ دیدار کردند.

بخشدار گلیداغ در این دیدار ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و آرزوی توفیق برای کلیه پرسنل خدوم نیروی انتظامی گفت : یکی از مهمترین حوزه ها امنیت است که اگر امنیت خدشه دار شود شیرینی سایر امور بر مردم تلخ می شود و از این رو امنیت سرشاخه سایر حوزه های رضایتمندی است، کن سال افزود : نیروی انتظامی از جمله ارگان هایی است که به جد راه شهدا را ادامه میدهد.

سروان  فتحی در این دیدار گفت: ما در طول سال در خدمت شهروندان هستیم ،  وی در ادامه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده در بخش گلیداغ ارائه دادند.

دیدار بخشدار با پرسنل نیروی انتظامی بخش گلیداغ

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.