پیام فرماندار مراوه تپه بمناسبت شب های قدر و شهادت حضرت علی (ع(

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=103087کپی به کلیپ‌بورد

پیام فرماندار مراوه تپه بمناسبت شب های قدر و شهادت حضرت علی (ع(

اسمعیل تاجی فرماندار شهرستان مراوه تپه در پیامی ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت امیر المومنین حضرت علی (ع) بر لزوم بهره گیری از فضائل شبهای قدر تاکید و افزودند:

اينک که در شب‌هاي پر برکت قدر بار ديگر توفيق عبادت و بندگي و بهره‌گيري از معنويات خوان گسترده الهي نصيب همه بندگان شده، با ياد بزرگ‌مرد تاريخ علي (ع) زير باران رحمت “ليله القدر” مي‌ايستيم تا جان‌هايمان تطهير شود و شايد به مضمون قدر که مي‌گويند از هزار ماه برتر است دست ‌يابيم گرچه ما را بر عظمت و شناسايي آن راهي نيست. 
اينجانب ضمن قبولي طاعات و عبادات همشهریان عزیز  در ليالي قدر، سالروز شهادت حضرت علي ابن ابي طالب(ع) را تسليت مي‌گويم و از خداوند متعال توفيق رهروي هرچه بيشتر از منويات آن امام همام را طلب مي‌نمايم.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.