برگزاری جشنواره نوجوان سالم در مراوه تپه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=102158کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری جشنواره نوجوان سالم در مراوه تپه

فرماندار مراوه تپه گفت:انسان ضمن داشتن روحیه نوعدوستی در برابر تعاریف غیر منطقی دیگران باید شهامت نه گفتن را داشته باشد.

اسمعیل تاجی در چهارمین جشنواره نوجوان سالم افزود ایمان ، انسان را از خلافها دور می کند.وی با اشاره به آسیب پذیر بودن نوجوانان گفت:نوجوانان نهالهای نورسی هستند که باید از آفات محافظت گردند ، فرماندار مراوه تپه با اشاره به نقش آموزش و پرورش افزود وظیفه آموزش و پرورش صرفا تربیت معلمان نبوده بلکه با پرورش دانش آموزان جامعه سالمی را خواهد داشت.

برگزاری جشنواره نوجوان سالم در مراوه تپه

برگزاری جشنواره نوجوان سالم در مراوه تپه

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.