565میلیون تومان اعتبار برای برق رسانی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=109454کپی به کلیپ‌بورد

۵۶۵ میلیون تومان اعتبار برای برق رسانی به روستای تثبیت شده از طرح کوچ.
در سفر مجری پروژه های برق روستایی کشور، رئیس اداره برق شهرستان مراوه تپه گفت اهالی روستای قپان سفلی روستای تثبیت شده از طرح کوچ‌ ، با ۵۶۵ میلیون تومان از اعتبارات ملی از نعمت  برق برخوردار شدند.
حسینی فرد افزود، این پروژه در طی ۳ فاز اجرا گردید.
روستای قپان سفلی با ۵۵ کیلومتر فاصله در جنوی غربی شهرستان مراوه تپه به کلاله گرفته و با ۱۶۵ خانوار، دارای ۵۲۰ نفر جمعیت میباشد.
                          
565میلیون تومان اعتبار برای برق رسانی

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.