کلاس آموزشی و توجیهی سرشماری برای دهیاران بخش گلیداغ برگزار شد .

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=106899کپی به کلیپ‌بورد

کلاس آموزشی و توجیهی سرشماری برای دهیاران بخش گلیداغ برگزار شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری مراوه تپه ، کلاس آموزشی و توجیهی سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1395 شهرستان با حضور معاون فرماندار و بخشدار گلیداغ  در سالن جلسات بخشداری برگزار شد .

سید ابوالفضل حسینی نیا ؛ معاون فرماندار با اشاره به اهمیت و تاکیدات مراجع عظام تقلید و مقام معظم رهبری در شرکت عموم مردم در سرشماری خواستار همکاری جدی دهیاران در این امر ملی شد .

وی در ادامه با اشاره به محرومیت منطقه و بعد مسافت شهرستان از مرکز استان گفت : دهیاران با هماهنگی پست بانک روستایی زمینه ثبت نام اینترنتی روستاییان را محیا کنند تا انشالله شاهد حضور پرشور مردم در این طرح ملی باشیم .

وی افزود : ثبت نام اینترنتی تا 24 ادامه دارد و پس از آن از تاریخ 25 مهر ثبت نام حضوری با مراجعه مامورین سرشماری در سطح بخش آغاز میشود و در این مرحله افرادی که بصورت اینترنتی ثبت نام کرده اند فقط با ارائه برگه کد رهگیری به مامورین سرشماری این مرحله را به اتمام می رسانند .

کلاس آموزشی و توجیهی سرشماری برای دهیاران بخش گلیداغ برگزار شد .

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.