ورود خدام رضوی به شهرستان مراوه تپه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=100913کپی به کلیپ‌بورد

صبح امروز جمع کثیری از مردم و مسئولین با حضور در میدان اصلی شهر مراوه تپه از کاروان عشق و سفیران حضرت شمس الشموس علی بن موسی الرضا(ع) استقبال بی نظیری بعمل آوردند.

خدام حرم رضوی صبح امروز در شهرستان مراوه تپه مورد استقبال پرشور مردم قرار گرفتند، امروز برنامه‌های متنوع و خوبی برای برگزاری هرچه با شکوه‌تر این مراسم معنوی و فرهنگی در شهرستان‌های مراوه تپه تدارک دیده شد.مردم و مسئولین در جشن‌های زیر سایه خورشید در فضایی آکنده از شور و نشاط معنوی از خادمان آقا علی بن موسی الرضا(ع) استقبال و با اهدای گل و توزیع شیرینی ورود خدام رضوی را جشن گرفتند.

این جشن در سالن شهرداری و با حضور ارادتمندان به آقا علی ابن موسی الرضا (ع) برگزار شد، در این مراسم تاجی فرماندار مراوه تپه ضمن عرض خیر مقدم به خدام رضوی از برگزار کنندگان این مراسم  تقدیر و تشکر کرد، لازم به ذکر است که در حاشیه این مراسم غرفه‏ های سبک زندگی رضوی و ویزیت رایگان طب‌الرضا(ع) برای عموم مردم انجام شد.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.