امان محمد باشقره در کلاس آموزش خبازان شهرستان با قدردانی از زحمات خبازان اظهار داشت: نانوا شغل شریفی است که با سفره مردم سرکار دارد.
فرماندار شهرستان مراوهتپه افزود: چرخه گندم ، آرد و نان جزو محصولات استراتژیک است و همه باید سعی بکنیم با کسانیکه به هر طریقی بخواهند با خروج این محصولات از چرخه مصرف به اشکال مختلف در روند توزیع خلل و یا مشکلی ایجاد نماید طبق قانون برخورد نماییم.
باشقره با اشاره به نارضایتی مردم در حوزه نان افزود: طبق بررسی های بعمل آمده بالغ بر ۷۰ درصد گلایه و شکایات مردمی مربوط به حوزه نانوایی ها بحث کیفیت نان است.
وی اجاره ای بودن نانوایی ها در دست مباشرین، نوع آرد ، کیفیت آرد، نوع خمیر مایه ، زمان تخمیر و عمل و آوری ، نداشتن شاطر و کارگر ماهر و متخصص کمی دمای محیط و دمای آب را دلیل کیفیت پایین نان عنوان نمود.
فرماندار شهرستان مراوه تپه اظهار داشت: برای کیفی کردن نان و ارتقاء کیفیت و سلامت نان برنامه ریزی درست داشته باشیم .
رئیس کارگروه گندم ، آرد و نان شهرستان مراوه تپه ، آموزش کارگران و شاطران و استفاده از تجربیات خبازان ماهر، تخصیص سهمیه آرد بر اساس گزارش گیری از میزان رضایتمندی نانوا از کارخانه های تولید آرد، استفاده از الک برقی جهت هوادهی آرد و مطلوبیت خمیر ، آموزش نانوا جهت استفاده از خمیر مایه ترش، خمیر مایه تر جایگزین خمیر خشک ارا ز عوامل بهبود کیفیت نان دانست.
وی گفت:حضور متصدیان واحدهای خبازی در محل نانوایی الزامی است.
فرماندار شهرستان مراوه تپه در پایان آمادگی لازم را برای ادامه ارائه خدمات به مردم و مواقع اضطراری قطعی برق و گاز و دوگانه سوز کردن و آماده به کار کردن مشعل سوخت، راه اندازی، و سرویس دستگاههای خبازی را یکی از ضروریات بیان نمود.
در این کلاس تعداد ۲۱ نفر از خبازان شهرستان توسط خانم سکینه نقوی مربی صنایع غذایی اداره کل فنی و حرفه ای استان گلستان یک دوره آموزشی خبازی در خصوص تهیه نان مرغوب سپری نمودند.