شرکت یکپارچه در انتخابات باعث تقویت نظام و تحقق برنامه‌های آن می‌شود

شرکت یکپارچه در انتخابات باعث تقویت نظام و تحقق برنامه‌های آن می‌شود

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مراوه تپه ؛ لقمان قربانی فرماندار در نماز جمعه مرکز این شهرستان ضمن گرامیداشت هفته دولت ، با اشاره به خدمات نظام افزود،  دولت باوجود تحریم‌ها و توطئه‌های دشمنان نظام جهت رفع مشکلات مردم و عمران و آبادانی کشور تلاش‌های زیادی نموده است.
 وی گفت: شرکت یکپارچه در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی باعزت کشور خواهد شد.
قربانی افزود: امسال رشد ۴ برابری اعتبارات و هفت برابری در تعداد پروژه‌ها و طرح‌ها که بیش از ۴۸۵ میلیارد تومان می‌باشد و ۳۹۲ میلیارد تومان ( ۱۸۱ پروژه) آن در بحث عمرانی است ۹۲ میلیارد تومان آن بحث پروژه‌های اشتغال زایی روستایی است این نگاه ویژه استاندار محترم جناب آقای دکتر زنگانه و رئیس جمهور محترم جناب آقای رئیسی برای توسعه شهرستان در نظر گرفتند.
همچنین در ادامه کلنگ زنی در حوزه راهسازی در ۱۱ روستایی که امیدواریم تا دهه فجر به اتمام برسانیم و افتتاح مرکز فنی حرفه‌ای پروژه ۱۲ ساله‌ای که به علت عدم تخصیص اعتبار خاک خورده بود.
 افتتاح دو واحد زیست پزشک در روستای چنارلی ان شاالله بهره برداری خواهد گرفت.

شرکت یکپارچه در انتخابات باعث تقویت نظام و تحقق برنامه‌های آن می‌شود

 

شرکت یکپارچه در انتخابات باعث تقویت نظام و تحقق برنامه‌های آن می‌شود

 

شرکت یکپارچه در انتخابات باعث تقویت نظام و تحقق برنامه‌های آن می‌شود

 

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.