عبدالعلی کیانمهر در نشست با فعالان اقتصادی این شهرستان با تاکید بر اینکه توسعه بدون هزینه امکان پذیر نیست، افزود: کارگروه ویژه در حوزه معاونت اقتصادی ، جهت حمایت از سرمایه گذاران و هماهنگی مطلوب بین دستگاههای اجرایی راهاندازی شده است .
وی گفت: عمده نارضایتی سرمایه گذاران در رفت و آمدهای مکرر و پاسخگو نبودن مسوولان برای بخش تولید و طولانی شدن فرآیند اخذ استعلام ها می باشد که تلاش میکنیم این روند تسهیل شود .
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان افزود: دولت وفاق علاوه بر حمایت از سرمایه گذاران داخلی به دنبال جذب سرمایه گذاران خارجی است.
کیانمهر ضمن درخواست از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در گلستان، بیان کرد: طرحهایی که قابلیت اجرایی داشته باشد را اجرا خواهیم کرد ،به ویژه از افرادی که تمایل به سرمایه گذاری در حوزه انرژیهای خورشیدی در شهرستان مراوهتپه دارند استقبال میکنیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان با اشاره به وجود ۱۰۰ هکتار زمین در شهرک صنعتی مراوهتپه، افزود: زیرساختها در این شهرک آماده است و استعلامها هم زودتر انجام میشود و اگر سرمایهگذاران واحدهای خود را در آن بسازند امکانات بهتری در اختیارشان قرار میگیرد.
کیانمهر بیان کرد: توانمندسازی اقشار آسیب پذیر جامعه روستایی از دیگر اولویتهای دولت است لذا از شرکت تعاونیها میخواهیم در حوزه توانمندسازی روستاییان عزیز دارای شرایط بیشتر فعالیت کنند و ما هم از آنها حمایت خواهیم کرد.
وی با اشاره به پیگیری راهاندازی شهر فرش ترکمن در یکی از سه شهرستان آققلا، گنبدکاووس یا بندرترکمن، گفت: در این شهر فقط اجناس تولیدکنندگان استان عرضه میشود و علاوه بر آن پیگیر رفع موانع برای سرمایهگذاری در بخش گردشگری هستیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان از مطالبه ۵۶ هزار میلیارد ریالی بانکهای استان خبر داد و افزود: خیلی از افراد که برای طرحهای زودبازده در سالهای ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ وام گرفتند هنوز وام خود را پرداخت نکردند در صورتی که اگر نیمی از پولها برگرداننده شود به بخش تولید و اشتغال کمک زیادی خواهد شد.
فرماندار مراوهتپه هم در این نشست با اشاره به ظرفیتهای زیاد شهرستان در حوزه سرمایه گذاری، گفت: قدردان سرمایه گذارانی که با هدف خدمت به مناطق محروم و ایجاد اشتغال و کارآفرینی در مراوهتپه سرمایهگذاری کردند، هستیم و با هرآنچه در توان داریم در ادامه مسیر در کنارشان خواهیم بود.
حضرتقلی حاجیلی دوجی افزود: در بخشهای زیرساختی و شاخصهای آموزشی، بهداشتی، کشاورزی و دامداری، اشتغال، تحصیل، راه و مسکن روستایی و ….در طی ۴۶ سال بعد از انقلاب اتفاقت قابل تحسینی افتاده است و با ورود بیشتر سرمایه گذاران آینده بهتری در انتظار این شهرستان است.
وی فعال سازی و احیای شهرک صنعتی مراوهتپه را از برنامههای اصلی برای شکوفایی این شهرستان برشمرد و بیان کرد: این شهرستان بعلت نبود صنایع تبدیلی ،محصولات زراعی و دامی بصورت خام از شهرستان خارج می شود ،لذا مصمم هستیم این صنایع در شهرستان رونق یابد .
فرماندار مراوهتپه با اشاره به ظرفیت بالای این شهرستان برای ایجاد مزارع خورشیدی، گفت: به لحاظ اقلیم شهرستان از قبیل دما ، ضریب تابش ، بالا بودن ساعت آفتابی ،این شهرستان به لحاظ کارشناسی ، بهترین منطقه برای ایجاد مزرعه خورشیدی می باشد.
در ادامه این جلسه تعدادی از سرمایه گذاران و کارآفرینان حاضر در جلسه مشکلات فراروی پروژه های خود ، پیشنهادات و نقطه نظرات خود را بیان نموده و خواستار رفع مشکل و تسریع در جوابگویی و اقدامات مدیران دستگاههای مربوطه شدند.