سخنرانی بخشدار در نماز جمعه بخش گلیداغ

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=106877کپی به کلیپ‌بورد

سخنرانی بخشدار در نماز جمعه بخش گلیداغ

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مراوه تپه ، بخشدار گلیداغ با حضور در جمع نمازگزاران در مصلی گلیداغ ، شرکت در طرح سرشماری نفوس و مسکن 95  و اعلام واقعیت را در برنامه ریزی کشور مهم دانست و افزود : سرشماری اینترنتی از  3 مهر تا 24 مهر 1395 و سرشماری حضوری 25 مهر تا 25 آبان اجرا خواهد شد .

بخشدار گلیداغ با اشاره به اهمیت اجرای طرح سرشماری نفوس و مسکن برای برنامه‌ریزی در سطح ملی ، استانی ، شهری و روستایی اظهار داشت : سرشماری کامل ترین و موثرترین شیوه برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز کشور و ویژگی های آن محسوب می شود ؛ چرا که همه آحاد ملت دراین رویداد ملی شمارش می شوند .

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.