دیدار سرپرست فرمانداری مراوه‌تپه با جانشین فرمانده انتظامی استان گلستان

خدایار سیفی سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه تپه در موکب شهرستان گالیکش با سرهنگ ساداتی دیدار کرد. وی ضمن قدردانی از زحمات نیروی انتظامی در تأمین نظم و امنیت و تسهیل تردد زائران، بر همکاری دستگاه‌ها تأکید و از خدمات شبانه‌روزی آنان در برگزاری باشکوه این رویداد معنوی تشکر کرد.

دیدار سرپرست فرمانداری مراوه‌تپه با جانشین فرمانده انتظامی استان گلستان

خدایار سیفی سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه‌تپه با حضور در موکب شهرستان گالیکش، با سرهنگ ساداتی جانشین فرمانده انتظامی استان گلستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، سرپرست فرمانداری مراوه‌تپه ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه فرماندهی انتظامی استان، از نقش مؤثر نیروهای انتظامی در برقراری نظم، امنیت و تسهیل تردد زائران و کاروان بدرقه امام شهید تقدیر کرد.

سیفی با تأکید بر اهمیت همکاری و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و نیروهای انتظامی، از خدمات شبانه‌روزی و حضور مسئولانه عوامل انتظامی در برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد معنوی قدردانی و برای آنان آرزوی توفیق کرد.

#دولت_پای_کار_مردم.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.