حضور سرپرست فرمانداری مراوه تپه در صبحگاه مشترک نیروهای نظامی شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120555کپی به کلیپ‌بورد
مراسم صبحگاه مشترک نیروهای نظامی شهرستان با حضور سرپرست فرمانداری مراوه تپه و مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد.

سرپرست فرمانداری شهرستان مراو تپه در صبحگاه مشترک نیروهای نظامی شهرستان گفت: سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، نماد مقاومت و پیروزی است و تا همیشه در حافظه تاریخی ملت ایران به‌عنوان جلوه‌ای از نصرت الهی و همبستگی ملی باقی خواهد ماند.

حاجیلی دوجی با تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر افزود در آغاز این صبح پر امید، خداوند متعال را شاکریم که توفیق حضور در جمع پرصلابت شما عزیزان را عنایت فرمود؛ مردان و زنانی که با ایمان، تعهد، و ایثار، امنیت و آرامش را برای ملت شریف ایران فراهم می‌سازند.

نماینده عالی دولت در شهرستان با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای عملیات غرورآفرین بیت المقدس گفت: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، به‌عنوان بازوی مقتدر نظام در حفظ نظم و امنیت، همواره نقشی بی‌بدیل در صیانت از ارزش‌های اسلامی و انقلابی ایفا کرده است. تلاش شبانه‌روزی شما در مقابله با ناامنی، آسیب‌های اجتماعی، و قانون‌شکنی، مایه افتخار و دلگرمی مردم است.

 

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.