جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان مراوه تپه

مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان این شهرستان افزود: خدمات و ایثارگریهای جوانان ما در به ثمر رسیدن انقلاب و پیروزی دفاع مقدس فراموش نشدنی است. وی افزود: جوانان ما هم اکنون نیز در رشته های مختلف هسته ای ، پزشکی ، فرهنگی ، هنری و ورزشی برای کشور افتخار آفرینی می‌کنند.

فرماندار شهرستان مراوه تپه گفت: جوانان سرمایه های گرانسنگ‌جامعه هستند.

مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان این شهرستان افزود: خدمات و ایثارگریهای جوانان ما در به ثمر رسیدن انقلاب و پیروزی دفاع مقدس فراموش نشدنی است.

وی افزود: جوانان ما هم اکنون نیز در رشته های مختلف هسته ای ، پزشکی ، فرهنگی ، هنری و ورزشی برای کشور افتخار آفرینی می‌کنند.

مهندس حاجیلی دوجی افزود: این امر نشان‌دهنده وجود استعداد در جوانان ما بوده و باید این ظرفیتها را شناسایی و ساماندهی نمود.

در ادامه این جلسه آدیزاده رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مراوه تپه گزارشی از اقدامات این ستاد را ارائه نمود به اعضای ستاد به بیان نظرات فعالیت‌های خود پرداختند.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.