جلسه برنامه ریزی تشکیل هیئت اجرایی انتخابات شهرستان مراوه تپه.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=109790کپی به کلیپ‌بورد

جلسه برنامه ریزی تشکیل هیئت اجرایی انتخابات شهرستان مراوه تپه.

 

جلسه برنامه ریزی تشکیل هیئت اجرایی انتخابات شهرستان مراوه تپه.

فرماندار شهرستان مرا‌ه تپه گفت.

با حضور دادستان محترم و رئیس اداره ثبت احوال شهرستان و معاونین و بخشداران و روسای کمیته های ستاد انتخابات شهرستان مراوه تپه جلسه تعیین ۳۰ نفر معتمد شهرستانی را برای عضویت در هیات اجرایی تشکیل گردید.

امانگلدی ضمیر در خصوص اعضای هیئت اجرایی افزود، هیات اجرایی برگزاری انتخابات ۱۱ نفر عضو دارد فرماندار بعنوان رئیس هیات اجرابی و دادستان و رئیس ثبت احوال بعنوان اعضای اداری هیات اجرایی و ۸ نفر هم با رای گیری از بین ۳۰ نفر معتمد تایید شده انتخاب خواهند شد.

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دوم اسفند ۹۸ در سراسر کشور برگزار خواهد شد

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.