بازدید معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور از تعدادی از روستاهای شهرستان مراوه تپه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=107047کپی به کلیپ‌بورد

بازدید معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور از تعدادی از روستاهای شهرستان مراوه تپه

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مراوه تپه ، مهندس شاملو؛ معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور به همراه مهندس غراوی، نماینده مجلس شورای اسلامی ، مهندس زمانی نژاد ، مدیرکل بنیاد مسکن استان و فرماندار شهرستان از روستاهای قره گل شرقی ، نارلی حاجی سو و عرب قره حاجی شهرستان مراوه تپه بازدید کردند .  

مهندس زمانی نژاد در بازدید از روستای قره گل شرقی ابراز داشت : در راستای عمران و آبادانی روستاها با اجرای طرح هادی ، تعریض معابر، خاکبرداری ، زیرسازی و آسفالت این روستا به طول ۸۵۰ متر در عرض ۶ متر ( ۵۱۰۰ متر مربع) و همچنین جابجایی شبکه برق روستا به طول ۸۵۰ متر با اعتبار ۱۸۶۰ میلیون ریال توسط بنیاد مسکن استان انجام شده است .

وی در خصوص اجرای طرح هادی روستای نارلی حاجی سو نیز گفت :  طرح تفضیلی این روستا تهیه شده و از محل اعتبارات ماده ۱۸۰ نیز برای اجرای طرح در این روستا در نظر گرفته شده بود که متاسفانه تخصیص اعتبار صورت نگرفت و در صورت تامین اعتبار جدید، این طرح در این روستا نیز اجرا خواهد شد.

در ادامه این بازدیدها، فاز اول طرح هادی روستای عرب قره حاجی توسط مهندس شاملو ، معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور افتتاح گردید .  

مهندس شاملو در مراسم افتتاح طرح هادی روستای عرب قره حاجی شهرستان مراوه تپه از افزایش تسهیلات ساخت مسکن روستایی در شهرستانهای مرزی از ۱۵۰ به ۲۰۰ میلیون ریال با کارمزد ۵ درصد و بازپرداخت ۱۵ ساله خبر داد و از روستائیان عزیز خواست تا هر چه سریعتر با مراجعه به بنیاد مسکن شهرستان ضمن دریافت این تسهیلات نسبت به نوسازی و بهسازی مساکن روستایی خود اقدام کنند .

مهندس غراوی ؛ نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی و تاجی ؛ فرماندار شهرستان نیز در این مراسم از خدمات بنیاد مسکن در روستاهای شهرستان تقدیر و تشکر نمودند و خواستار اجرای این طرح ها در سایر روستاها شدند .

مدعوین در ادامه از یادمان شاعر نامی ترکمن ، مختومقلی فراغی نیز بازدید کردند و دیوان مختومقلی نیز توسط نماینده و فرماندار شهرستان به مهندس شاملو اهداء گردید .

مهندس شاملو نیز ضمن ابراز خوشحالی از بازدید از این یادمان ، از آمادگی بنیاد مسکن جهت مرمت و بهسازی محوطه این یادمان با مشارکت فرمانداری و با نگاه گردشگری خبر داد .

بازدید معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور از تعدادی از روستاهای شهرستان مراوه تپه

بازدید معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور از تعدادی از روستاهای شهرستان مراوه تپه

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.