بازدید سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه تپه از محل اسکان مسافرین نوروزی شهر مراوه تپه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120142کپی به کلیپ‌بورد
مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی بهمراه معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی فرماندار ، مدیر آموزش و پرورش و‌ مسئولین بخشهای مختلف از محل اسکان مسافرین نوروزی در محله تختمیش شهر مراوه تپه بازدید نمودند.

مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی بهمراه معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی فرماندار ، مدیر آموزش و پرورش و‌ مسئولین بخشهای مختلف از محل اسکان مسافرین نوروزی در محله تختمیش شهر مراوه تپه بازدید نمودند.

در این بازدید مهندس جاجیلی دوجی بر ارائه خدمات مطلوب به مسافران تاکید نموده و گفت: مهمان نوازی ریشه در و فرهنگ اسلامی داشته وباید در ارائه خدمت کاری کنیم که مسافران با خاطره خوشی را از این شهرستان با خود به ارمغان ببرند.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.