بازدید از روند خرید و ذخیره‌سازی گندم در مراوه تپه

معاون اقتصادی استاندار گلستان به همراه مسئولان محلی از مراکز خرید و ذخیره‌سازی گندم در مراوه‌تپه بازدید کرد. در این سرکشی، روند خرید تضمینی، تحویل، انبارش و حمل گندم بررسی شد. تأکید بر تسریع خرید و خدمات بهتر به کشاورزان بود. کیان‌مهر با یادآوری نقش راهبردی گندم در امنیت غذایی، خواستار هماهنگی بیشتر دستگاه‌ها در فصل برداشت و حمایت کامل از تولیدکنندگان شد.

 بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان از روند خرید و ذخیره‌سازی گندم در مراوه‌تپه

دکتر کیان‌مهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان به همراه خدایار سیفی سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه‌تپه و جامی مدیر تعاون روستایی استان،شریف غراوی سرپرست معاونت سیاسی ،امنیتی، از شرکت تعاونی روستایی و سیلوی تحویل گندم کارخانه آرد خوشه گندم بازدید کردند.

 در این بازدید، روند خرید تضمینی، تحویل، ذخیره‌سازی و حمل گندم مورد بررسی قرار گرفت و مسئولان بر لزوم تسریع در فرآیند خرید و ارائه خدمات مطلوب به کشاورزان تأکید کردند.

دکتر کیان‌مهر با اشاره به اهمیت راهبردی گندم در امنیت غذایی کشور، بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای حمایت از کشاورزان، تسهیل فرآیند خرید تضمینی و حفظ کیفیت ذخایر گندم تأکید کرد و خواستار هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های متولی در فصل برداشت شد.

#دولت_پای_کار_مردم.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.