بازديد فرماندار و به همراه تني چند از مسئولين از آرامگاه مختومقلي فراغي

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=100675کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار در اين ديدار خواستار همكاري بيشتر مسئولين با يكديگر در جهت آماده سازي آرامگاه شد.

صبح امروز فرماندار به همراه تني چند از مسئولان از روند آماده سازي آرامگاه مختومقلي فراغي شاعر شهير تركمن بازديد كرد.وي در اين بازديد خواستار همكاري بيشتر مسئولين مربوط با يكديگر در جهت تسريع در روند آماده سازي آرامگاه بعلت نزديكي به ايام برگزاري مراسم زادروز اين شاعر فرزانه شدند.

اسمعيل تاجي فرماندار شهرستان مراوه تپه در ادامه افزود:براي حفظ فضاي سبز و رسيدن به اهداف توسعه گردشگري آرامگاه مختومقلي اولين قدم عملياتي پس از كاشت درخت شروع خواهد شد كه جلساتي با خيرين منطقه داشته ايم حصار كشي بخش شرقي به طول ۱۰۰ متر از امروز آغاز مي شود و براي ادامه كار و توسعه حصار كشي خواهان مساعدت و همكاري خيرين استاني مي باشيم.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.