نسخه آزمایشی

افتتاح توسعه مرغداری 60 هزار قطعه‌ای شرکت خوشه طلایی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=119698کپی به کلیپ‌بورد

سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه تپه گفت: واحدهای تولیدی گوشتی ضمن تامین موادپروتئینی ، باعث ایجاد اشتغال در شهرستان می‌شود.

مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی در مراسم افتتاح توسعه مرغداری 60 هزار قطعه‌ای شرکت خوشه طلایی در این شهرستان گفت : از سرمایه گذاران در بخش‌های تولیدی و اشتغالزایی استقبال و حمایت می کنیم و مصمم به توسعه ی این صنعت در شهرستان هستیم.

لازم به ذکر است که این طرح اقتصادی با حمایت مدیریت جهادکشاورزی شهرستان مراوه تپه از طریق واگذاری 4000 متر مربع از اراضی ملی و همچنین بالغ بر 30 میلیارد تومان با سرمایه گذاری بخش خصوصی و اشتغال 10 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال به بهره برداری رسید.

ظرفیت شهرستان تا به امروز 65 هزار قطعه بوده که با افتتاح این طرح به 125 هزار قطعه افزایش یافته است .

جدیدترین اخبار

مهندس حاجیلی دوجی به همراه معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار ، روسای ادارات آب و فاضلاب و برق شهرستان از روند اجرایی برق رسانی به چاه آب چشمه ساوه بازدید نمودند.
حضرتقلی حاجیلی دوجی سرپرست فرمانداری مراوه تپه با روسای ثبت اسنادو املاک ، بنیادمسکن انقلاب اسلامی شهرستان و تعدادی از دهیاران روستاهای شرق در خصوص صدور سند گفتگو نمودند.
جلسه کارگروه ساماندهی گندم ، آرد و نان استان گلستان و شهرستان‌ها به ریاست علی اصغر طهماسبی استاندار گلستان به صورت وبیناری برگزار شد.
مدرسه دو کلاسه طرح شهید پناهی با مشارکت بنیاد برکت و اداره کل نوسازی مدارس گلستان در روستای گل چشمه بخش گلیداغ شهرستان مراوه تپه به بهره برداری رسید.
مهندس حضرتقلی دوجی سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه تپه بمناسبت دهه مبارک فجر و روز جانباز با نوری محمدی ساکن شهر گلیداغ دیدار نمودند.