نسخه آزمایشی

فرماندار شهرستان مراوه تپه: ارتقاء کیفیت نان از اسراف و هدررفت سرمایه ملی جلوگیری میکند.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=109968کپی به کلیپ‌بورد
فرماندار شهرستان مراوه تپه گفت:
ارتقاء کیفیت نان از اسراف و هدررفت سرمایه ملی جلوگیری میکند.
امانگلدی ضمیر امروز ۲۵ دیماه ۹۸ جلسه کارگروه گندم ،آرد و نان شهرستان مراوه تپه گفت: ارتقاء کیفیت نان و رعایت اصول بهداشتی نان از هدر رفتن آرد این سرمایه ملی جلوگیری میکند.رئیس کارگروه گندم ، آرد و نان شهرستان مراوه تپه با اشاره به آمار این شهرستان گفت : این شهرستان با ۶۵ هزار نفر جمعیت، دارای ۸۰ نانوایی دولتی ۸ نانوایی آزاد پز  دارد و  سرانه آرد برای هر نفر حدود ۷.۲ کیلو گرم است.
 وی در این جلسه بر افزایش کیفیت پخت نان ، دوگانه سوز کردن و رعایت ساعت و روز پخت نانوایان و توزیع مناسب آرد و نظارت دقیق برکیفیت تولید آرد در کارخانه تاکید نمود.
فرماندار شهرستان مراوه تپه افزود، این شهرستان در سال گذشته ۶۵ هزار تن تولید گندم داشت ولی امسال متاسفانه به دلیل شرایط جوی و کم بارشی علی رغم اینکه سطح کشت گندم به حدود ۲۸ هزار هکتار افزایش داشته است و پیش بینی تولید گندم برای سال زراعی امسال حدود ۴۵هزار تن برآورد شده است  بنابه گزارش جهاد کشاورزی شهرستان ۶۰ درصد مزارع کشت گندم دچار مشکل  کم سبزی شده است.

جدیدترین اخبار

اهالی روستای دالی بقجه بخش گلیداغ شهرستان مراوه تپه سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.
اهالی روستای چناران بخش مرکزی شهرستان مراوه تپه سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را جشن گرفتند
در چهارمین روز دهه مبارک فجر پروژه های شهرداری بصورت متمرکز با حضور مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی سرپرست فرمانداری، معاونین فرمانداری، شهردار و مدیران ادارات شهرستان مراوه تپه به بهره برداری رسید.
دانَش آموزان مدرسه ام کلثوم شهر مراوه تپه به همراه مادران خود در چهارمین روز دهه مبارک فجر توانمندی‌های صنایع غذایی خود را با برپایی بازرچه ی دانش آموزی به نمایش گذاشتند.
مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی سرپرست فرمانداری ، سرهنگ حسن عباسی فرمانده سپاه بسیج و خدایار سیفی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی شهرستان مراوه تپه با جانباز سرافراز حاج یاز محمد یاپنگ غراوی دیدار و از ایثارگریهای وی تجلیل بعمل آوردند.