برگزاری میزخدمت با حضور روسای بانک‌ها با متقاضیان تسهیلات شهرستان مراوه تپه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=119843کپی به کلیپ‌بورد
میزخدمت با حضور روسای بانک‌ها و متقاضیان در فرمانداری مراوه تپه برگزار شد.

بنا به اهمیت موضوع و در ادامه درخواست ها و پیگیری مکرر جوانان ، سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه اقدام به برگزاری ” میزخدمت ” با حضور روسای بانک‌ها و متقاضیان نمود.

در این نشست عمومی متقاضیان مشکلات پیش روی خود در خصوص دریافت تسهیلات را بیان نمودند و روسای بانک‌ها نیز پاسخ متقن را ارائه نمودند.

مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی سرپرست فرمانداری شهرستان مراوه تپه گفت: تسهیل در ارائه و پرداخت تسهیلات ، زمینه توسعه اشتغال و جلوگیری از مهاجرت جوانان و سرپرستان خانواده به خارج از شهرستان و کاهش آسیب‌های اجتماعی میگردد.

در طول این نشست مهندس حاجیلی دوجی برای حل مشکل بعضی از متقاضیان با مدیران استانی بانک‌ها و مدیرکل محترم بازرسی و ارزیابی عملکرد استانداری بصورت تلفنی ارتباط برقرار نمود و هماهنگی لازم را ایجاد نمودند.

 

جدیدترین اخبار