نسخه آزمایشی

آموزش نیاز اصلی هر حرفه است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=109891کپی به کلیپ‌بورد

آموزش نیاز اصلی هر حرفه است

 

 

 فرماندار شهرستان مراوه تپه گفت:

آموزش نیاز اصلی هر حرفه است.

امانگلدی ضمیر امروز سوم دیماه ۹۸ با دانش آموزان پایه دهم و یازدهم رشته خیاطی هنرستان پروین اعتصامی مراوه تپه به مناسبت روز خیاط (۲۱ آذر) افزود، برای کسب مهارت وافزودن علم ، آموزش و اراده از ضروریات است.

فرماندار شهرستان مراوه تپه گفت: ثمره آموزش باید کارآفرینی و برآوردن نیازهای جامعه باشد.

وی همچنین در این دیدار برای کسب مهارت و کارآفرینی و تلفیق هنر با سنت  و بهره مندی از فناوری ودانش بومی و داشته های فرهنگی برای ایجاد کسب کار و حفظ اصالت فرهنگی و سنتی و تامین نیاز جامعه و سلیقه و مد در لباس و پوشش و بازار یابی  تاکید نمود.

جدیدترین اخبار

اهالی روستای دالی بقجه بخش گلیداغ شهرستان مراوه تپه سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.
اهالی روستای چناران بخش مرکزی شهرستان مراوه تپه سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را جشن گرفتند
در چهارمین روز دهه مبارک فجر پروژه های شهرداری بصورت متمرکز با حضور مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی سرپرست فرمانداری، معاونین فرمانداری، شهردار و مدیران ادارات شهرستان مراوه تپه به بهره برداری رسید.
دانَش آموزان مدرسه ام کلثوم شهر مراوه تپه به همراه مادران خود در چهارمین روز دهه مبارک فجر توانمندی‌های صنایع غذایی خود را با برپایی بازرچه ی دانش آموزی به نمایش گذاشتند.
مهندس حضرتقلی حاجیلی دوجی سرپرست فرمانداری ، سرهنگ حسن عباسی فرمانده سپاه بسیج و خدایار سیفی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی شهرستان مراوه تپه با جانباز سرافراز حاج یاز محمد یاپنگ غراوی دیدار و از ایثارگریهای وی تجلیل بعمل آوردند.